Туника Еленче

Плетена туника обло деколте
стилна коледна щампа

74% акрил
26% полиамид

произход: Италия

ширина: 50-58 см
гръдна обиколка: 100-116 см
дължина: 86 см
ширина ръкав: 20 см
дължина ръкав: 55 см

30.00 лв.