Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на DOROTEIA.BG. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

Поръчка
Потвърждение на поръчката се извършва след като наш служител се свърже с клиента на посочения от него телефон. DOROTEIA.BG не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни.

Доставка
Доставката се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ/СПИДИ до посочен от клиента адрес или офис на куриерската фирма в съответния град. Извършва се само след като наш служител се свърже с Вас и Вие потвърдите поръчката. Доставки не се извършват в неделя или официални празници. Цената на доставката се изчислява автоматично от системата на ЕКОНТ/СПИДИ. Ориентировъчно от офис 7,00 до 5,00 лв без наложен платеж, до адрес се оскъпява от 8,00 до 6,00 лв, с включен преглед преди заплащане. При правенето на поръчка изберете офис на куриер, който е удобен за Вас или попълнете адрес, на който искате да получите пратката. Поръчките пристигат за 1 /един/ работен ден след потвърждаването им (ако има офис на куриер в населенето място). В селища без офис на куриерите пратките пристигат в определните дни за разнос.