Трите стила официални облекла за твоя дрес код

...в продължение:

Съгласете се, че би било странно да отидете до полицията или в университета и да срещнете персонала, наперен в хавайски ризи, бермуди и джапанки.

Дрес кодът това е набор от правила, отнасящи се не само и единствено до бизнес дрехи, но и съобразно регулиране на външния вид като цяло. Правилата относно външния вид са елемент от етикета.

Най-строг е стилът с бяла вратовръзка. Той е последван от филмови звезди и се появява на червения килим или от носителите на наградите в областта на науката и изкуството, както и покани за кралски събития. Дългата рокля с влак, фини бижута, шик прическа и кожуси от най-висока класа са идеалният образ. За мъжете се очаква да бъдат със златни копчета за ръкавели. Всичко това прави бялата вратовръзка луксозна и с най-висок стил.

Дрес кодът за коктейл – тук мъжете могат да се спрат на избора на тъмен костюм, а жените на роклята за коктейл и кокетните обувки на висок ток. Препоръчителни за роклите са дължина не над коляното. Коктейлните дрехи обикновено са в цвят вариатетни. Дрес кодът съответства на темата на вечерта: ретро, ​​пиратски стил, мафиотски, римски, ориенталски. Много популярни сега тематични стил сватбена рокля, която също се поддържа в съответствие с темата на събитието.

Дрес кодът на фирма, често е свързан и с нейната марка. Доказано е, че перфектния външен вид на служителя играе важна роля в доверието и мястото за бизнес партньори на фирмата. Такова се отразява с успех на възложителя и обединява персонала на всяка организация. Правилата за дрехи често са написани за служителите от работодателя в договора и при нарушение, служителя се държи отговорен за неспазването им.

Контакти

  •  

    София

  •  

    моб. тел: 0899 851 637

  •  

    doroteia.drehi@gmail.com

Работно време

Работно време (Склад)
пон - пет     8:30ч. - 16:00ч.
събота         8:30ч. - 16:00ч.
неделя         9:00ч. - 15:00ч.

Поръчки направени след 15:00 се обработват на следващия работен ден.